Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Otamme mielellämme vastaan kaiken asiallisen palautteen. Voit esittää myös toiveita tulevien tuotteiden suhteen.

Voit jättää meille tervehdyksesi myös ihan muuten vain.

Mainoskirja

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Pelkotuoksu ja Mielikuvituslapsi
Kotisivut: http://vesikiituri.suntuubi.com

02.11.2018 16:58
Hei, miten olisi yhteistyö Sunrise Shetlandsin kanssa? Ajattelimme jossain vaiheessa ostaa teiltä varusteita :).
Saako varusteita siis käyttää ilman ostamista?


Vastaus:

Varustekuvia saa käyttää, kunhan teiltä löytyy linkki tänne (kuten näyttääkin olevan) (: Yhteistyötä en harrasta, linkitän vain muita varusteliikkeitä, mutta kiva kun kysyit.
Huomasin että olet suoralinkittänyt kuvamme, eli kopioinut vain kuvan osoitteen, et tallentanut niitä omalle koneellesi. Toivoisin ettei niin tehdä, sillä se hidastaa minun sivujeni toimintaa. Jos tarvitset apua kuvan lisäämiseen oikein suntuubiin, niin autan mielelläni (:

Nimi: Hiekkamyrsky

25.10.2018 18:39
Hei! Tosi hieno ulkka ja upea tuotevalikoima :)

Vastaus:

Kiitoksia kovasti ^^

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

15.05.2018 20:29
Linkinvaihto? ^^

Vastaus:

Kiva kun kysyit :) Mutta en ota sivustoja linkinvaihtoon

Nimi: Tossu

19.04.2018 18:50
Hei! Saako ruusukkeisiin lisätä itse värit (tai voisiko sellaiset tulla saataville) vielä 4., 5. ja 6. sijoittuneille? Pidän kovasti niiden yksinkertaisesta ulkoasusta, mutta tarve olisi useammalle värille. Yhtä lailla Kreivittären linkittäisin toki niiden yhteyteen. :)

Vastaus:

Hei, löysin toisen ruusukepohjan valmiina tiedostoistani, ja lisäsin sen saataville. Eli saa itse värittää haluamillaan väreillä (:

Nimi: Tiia
Kotisivut: http://https://virtuaalitallijakalametsa.weebly.com/

26.03.2018 19:49
Virtuaalitalli Jäkälämetsä avasi juuri ovensa, ja käyttää ueita varusteitanne siellä! :))

Vastaus:

Selvä :)

Nimi: Ihailija

28.02.2018 18:30
Heissan! Olen ihalluit noita hevosten varusteita jo pitkään, j minulla olisi kysymys. Millä tavalla olet tehnyt nuo kaikki (upeat) varuteet ja sellaiset??? Olen tälläinen utelias ihailija joka haluaa tietää ihailun kohteistaan kaiken........;)

Vastaus:

Kiitos kovasti (: Piirrän sai nimisellä ohjelmalla ja piirrän hiirellä. Teen linet (eli kuvien rajat) linework layerilla ja curve työkalulla. Sitten väritän kuvan, laitan jonkin pohjavärin ja teen pohjaprintin ihan piirtämällä color työkalulla(pohjaprintillä tarkoitan esim satulahuovissa olevaa kuviota, ettei väri ole ihan tasaista). Yleensä vähennän pohjaprintin näkyvyyttä ja saatan sotkea sitä blur työkalulla.

Jos esim. satulahuopaan tulee joku kuva, tähti tms. piirrän sen käsin. Jos teen jotakin hankalampaa kuviota, saatan katsoa mallia. Käytän myös yleensä mallia kun teen linejä.

Lopuksi lisään kuvaan yleensä vähän valoa tai varjoa, käytän hiukan tummempaa/vaaleampaa väriä kuin muuten kuvassa, ja blur työkalulla häivytän rajat.
Kuvan väriä voi säätää saissa kohdasta filter -> hue & saturation.

En tiedä tarkalleen mihin juttuihin halusit vastausta, ja olen myös todella huono selittämään. Mutta jos haluat jostain tietystä asiasta tietää enemmän, kysy ihmeessä, koitan selittää ymmärrettävästi (:

Nimi: Neilikka

10.02.2018 10:18
Hei! Olen jo pidemmän aikaa ihaillut tuotteitasi, mutta olen huomannut, että keltaista väriä on yllättävän vähän. Voisiko joihinkin tuotteisiin siis lisätä värivaihtoehtoja? (:

Vastaus:

Lisäilen jossakin kohtaa muutamaan tuotteiseen keltaista, ja otan toiveen huomioon uusia tuotteita tehdessä (:

Edit// Lisäsin muutaman huovan, puolipallot ja fleecehuovan keltaisena. Valitettavasti ei ole enää tallessa kaikkia tiedostoja, jotta voisin helposti muokata vanhoista tuotteista keltaisia. Mutta kun teen uusia tuotteita, lisäilen enemmän keltaista :)

Nimi: Eliza

25.12.2017 13:28
Minulla olisi uusi varuste-ehdotus. Huovissa näkyy olevan teddy/lampaankarvaromaaneja, niin myös geeliromaani olisi kiva. :)

Vastaus:

Pistän idean talteen, katsotaan josko saan toteutettua jossain kohtaa :)

Nimi: Dee
Kotisivut: http://chrima.suntuubi.com/

06.12.2017 21:47
Hei! Tulin kysymään, olisiko ookoo jos käyttäisin ideaasi kausituotteista? Vai pidätkö sen vain itselläsi? :'3 Toki keksisin osittain omat ideani, en kopioisi sinulta kaikkea sanasta sanaan :D

Vastaus:

Voit käyttää ideaa kausituotteista (: Ja voit vapaasti tehdä myös samalla teemalla olevia kausituotteita, esim. karkki tai ystävänpäivä teemaisia, useimmat teema ideoista tulevat kävijöiltä, ei itseltäni :)

Nimi: Vilma
Kotisivut: http://vrtkielojoki.suntuubi.com/?cat=1

05.12.2017 18:31
Kielojoki käyttää teitä varsutekauppanaan.

Vastaus:

Selvä. Nykyään ei enää tarvitse ilmoittaa asiasta, kunhan muistaa vain noudattaa sääntöjä :)

Nimi: Mirror
Kotisivut: http://vkeugene.suntuubi.con/

19.10.2017 17:38
Hei!
Anteeksi jos tämä viesti ei tänne kuulu, mutta kyselisin miten olet saanut nuo tavaroiden kuvat sivuillesi tallennettua niin että niissä ei näy taustaa? Täältä tallennetut kuvat kyllä toimivat niin että taustaa ei näy, mutta jos teen itse kuvan koiralle, niin vaikka tallentaisin kuvan niin että siinä ei ole taustaa, niin kuvan tallennuttua siihen on ilmestynyt valkoinen tausta. Osaatko auttaa vai onko ongelma tietokoneessani vai jossakin muussa. Ohjelma jolla piirrän on siis Photoshop.

Kiitos jo etukäteen!

Vastaus:

Lyhyesti, tallenna kuva .png muodossa, ei .jpg nä (:

En ole käyttänyt photoshoppia aikoihin, mutta siellä voi varmaan valita, piirrätkö läpinäkyvälle taustalle vai valkoiselle. Eli teet kuvan läpinäkyvälle taustalle ja muistat tallentaa .png muodossa sen, niin taustaa ei pitäisi olla.

Nimi: aleksandra
Kotisivut: http://vrtkatara.suntuubi.com/?cat=1

18.10.2017 16:21
virtuaali talli katara käytääteitä talli kauppana

Vastaus:

Selvä, tervetuloa asiakkaaksi (:

Nimi: Aleksandra

22.09.2017 10:50
ihania varusteita teillä. virtuaalitalli syysaurinko käytää teitä kauppanaan

Vastaus:

Kiitos ja tervetuloa asiakkaaksi :)

Nimi: Blanca

13.09.2017 16:05
Uusimmat kausituotteet (Candy) ovat ihania❤️ Koirille olisi ketjupanta hyvä lisä. Kivaa kun tää on vielä pystyssä kun olen nähnyt monen muun tän tapaisen kaupan kaatuvan.

Vastaus:

Kiitos kovasti, joku toivoi kausituotteisiin karkki teemaisia tuotteita ja sain innostusta toteuttaa kyseisen toiveen (: Kreivitär tuskin mihinkään kaatuu, välillä voi olla parin kuukauden tauko päivityksissä, mutta sitten saatankin piirtää monta kuvaa kerralla. Ja katsotaan tuota ketjupantaa, nyt ainakin työnalla ovat vielä halloween tuotteet, mutta kenties sen jälkeen.

Nimi: Janna

16.07.2017 09:17
Olisi kiva saada myyntiin harjalaukkuja ihan perus väreissä, esim. musta, ruskea ja tummansininen :)

Vastaus:

Harjalaukku lisätty (:

Nimi: Tiia
Kotisivut: http://rantaravinratsutila.weebly.com/

05.07.2017 13:45
Mahtavia esineitä! Käytämme niitä rantaravissa :)

Vastaus:

Selvä ja kiitokset (=

Nimi: Blanca

04.07.2017 19:05
Hei! Ihania tavaroita! Voisitko tehdä jonkun ensiapu pakkauksen koirille. Tai edes sidetarpeet. Nahksremmi olisi kanssa kiva lisä.

Vastaus:

Ensiapu pakkaus ei ole lainkaan huono idea (: Katsotaan mitä saan aikaiseksi kun taas ehdin piirtelemään jotakin uutta :)

Nimi: Candy

30.04.2017 21:04
Heippa! Tykkään varusteistasi koska ne ovat aidon näköisiä ja ne ovat aika halpoja. Olen hoitajana Silver Moonlight nimisellä sivustolla jossa varusteet ostetaan täältä. Rakastan varusteitasi ja kiitos kun perustit tämän Kreivittären virtuaali kaupan:):)

Vastaus:

Kiitoksia kovasti, aina on kiva saada hyvää palautetta! :)

Nimi: Stärä

29.04.2017 17:20
Moi! Käytän yhtä sivustoa joka käyttää sinun kuvia. Mietin, että voisitko tehdä myös koirankoppeja tai jotain tämän tapaisia? Nämä kuvat ovat todella hienoja! Kiitos jo valmiiksi!

Vastaus:

Koirankopit eivät ole olleet suunnitelmissa, en tiedä olisiko sellaisille käyttöä useimmilla sivustoilla. En lupaa että koppeja tulee, mutta pistän korvan taa, jos jossakin kohtaa innostun sellaisia piirtämään. Ja kiitokset kehuista (:

Nimi: Nikki

07.04.2017 21:34
Kyllä hevosilla musta oli monissa eri väreissä lehtikuvioin (tai joillain muilla kuvioilla) koristeltuja pieniä pyyhkeitä. Kiitos kuitenkin! :-)

Vastaus:

Ai mutta niimpäs olikin! En tullut ajatelleeksi vanhoja tuotteita (:

Nimi: Nikki

07.04.2017 17:26
Eikö hevosille ole enää pyyhkeitä? :o

Vastaus:

Muistaakseni hevosilla ei ole koskaan ollutkaan. Mutta nytkun mainitsit niin lisäsimpä sen hevosillekin hoitotuotteisiin (:

Nimi: Blanca

05.04.2017 17:16
Ihania esineitä❤️ Milloin tulee uusia?

Vastaus:

Tänään lisäsin yhdet uudet suitset. Seuraavista tuotteista en vielä tiedä, piirrän usein hieman kausittain. Viikossa saattaa ilmestyä 10 uutta tuotetta, mutta sen jälkeen voi olla parin kuukauden tauko. Joten tarkasti en osaa sanoa, mutta valikoima kuitenkin kasvaa jatkuvasti (:

Nimi: Ida

19.03.2017 09:53
Ihania tuotteita teillä! Kun noita katselin, niin tuli mieleen, että hevosillekkin voisi olla ruokia. :)

Vastaus:

Kiitos (: Pistän muistiin. Ainakaan heti ei ole tulossa, mutta kenties jossakin kohtaa innostun tekemään ruokia.

Nimi: Wiewi

26.02.2017 13:32
Ihana kauppa :) Toivoisin satulahuopiin westernhuopia ja westernsuitsetkin voisivat olla kivat :

Vastaus:

Kiitos (: Kyseisiä tuotteita on taidettu toivoa ennekin. Katsotaan jos jossakin kohtaa innostun ja saan tehtyä ainakin muutaman tuotteen.

Nimi: Candy

01.11.2016 19:25
Miten kauppa toimii??

Vastaus:

Meillä ei ole ostoskoria tai muuta vastaavaa, joten teet omille sivuillesi jonkinlaisen ostoskirjan, jossa hoitajat voivat ilmoittaa mitä haluavat ostaa. Sitten tallennat hoitajien ostamien tuotteiden kuvan koneellesi ja lisäät sivuillesi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Kreivittären Varusteliike - suntuubi.com